Tiffany Fallon, iepurasul cu ochi si urechi doar pentru sotul sau

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Despre Tiffany Fallon se poate spune ca este o femeia fericita, a carei frumusete a fost recunoscuta in repetate randuri. In 2001 a castigat titlul de Miss Georgia, iar in 2005 a fost incoronata de revista cu renume printre reprezentantii sexului tare, Playboy, cu titlul de iepurasul anului. Acesta nu sunt insa sigurele reusite pentru care Fallon este recunoscuta. Frumoasa in varsta de 33 de ani, absolventa a Universitatii din Florida si detinatoarea unei diplome in management, si-a indreptat atentia si spre televiziune.

Rolul de coprezentatoare pentru show-ul dedicat artelor martiale, ?IFL Battleground?, a prins-o cum nu se putea mai bine. Mai ales in conditiile in care provine dintr-o familie cu un tata si un frate posesori ai centurii negre in karate. Pe langa faptul ca are ocazia sa isi etaleze darurile primite de la mama natura, Tiffany se poate lauda si cu faptul ca meseria sa ii permite sa se foloseasca din plin de ?educatia primita si de abilitatile de comunicare dobandite pe bancile scolii?. Dragostea pentru revista care a facut-o celebra nu a fost insa uitata niciodata. Desi televiziunea ii incarca destul de mult programul, Tiffany a reusit in repetate randuri sa isi faca timp si pentru iepurasul cu papion. Mai ales ca acesta a fost intotdeauna bun cu ea. ?Incerc sa ii sprijin in proiectele mari. Intotdeauna ma voi opri pe la Hugh Hefner daca sunt in oras?, a precizat frumoasa aflata pe locul doi in topul celor mai in varsta dive alese playmate.

Cariera ii merge ca pe roate, de amici din lumea buna a showbizului nu duce lipsa, iar la capitolul dragoste sta cum nu se poate mai bine. Spre dezamagirea admiratorilor, americanca are ochi doar pentru sotul ei, Joe Don Rooney, membru al formatiei country Rascal Flatts. In cazul ei, se poate spune nu ca dragostea a orbit-o, ci ca a asurzit-o. Intrebata ce gen de muzica asculta, Tiffany a raspuns, mai in gluma, mai in serios: ?Exista si altceva in afara de Rascal Flatts??.

spot_imgspot_img