Tinerii bucuresteni la intalnirea cu realele povesti de succes

Pe durata celor 5 zile de Conferinte BookLand Evolution, tinerii din Bucuresti au primit recomandari in ceea ce priveste dezvoltarea personala si profesionala de la profesionisti in jurnalism, relatii publice, literatura, educatie, actorie, fotografie, business. Sute de liceeni si studenti s-au bucurat de interactiunea directa cu speakerii si au profitat de oportunitate pentru a afla cum au reusit in cariera.
De luni pana vineri (06-10 martie 2017) au urcat pe scena Salii Aula Magna, din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, cate 4 profesionisti, care i-au incurajat si motivat prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, construindu-si cariera pe educatie si cultura generala.

Calin Stan, ?TheDrone.ro | Fotograf si Antreprenor, Monica Tatoiu, Femeie de afaceri, Presedinte Fundatia Noi Citim, Cadru Didactic, Andreea Orindaru, Cadru Didactic Asociat ASE, Membru Speakers Club, Rares Nastase, reporter special Stirile PRO TV, Andreea Rasuceanu, Scriitoare, Critic literar, Catalin Anchidin, PR Industrii Creative, Mara Coman, Redactor-sef Marie Claire Romania, Blogger, Gabi Pascal, Director program Habitat for Humanity Romania, Alexandru Mironov, Scriitor, Jurnalist, Sandra Ecobescu, Presedinte Fundatia Calea Victoriei, Marius Constantinescu, Jurnalist cultural TVR, Radu Moraru, Ziarist, Producator TV, Camelia Cavadia, Scriitoare,? PR de televiziune, Cristi Martin, Actor, Founder Martin Art, Andrei Luca, Project Manager StarTech Academy, Oana Jurescu, Support Renewal Manager Oracle Digital Renewals Center au fost prezenti la conferintele BookLand Evolution din Bucuresti si le-au destainuit liceenilor si studentilor care ar fi cei mai importanti pasi de urmat pe plan profesional.
Calin Stan, TheDrone.ro, Fotograf si antreprenor – a”Trebuie sa fii mereu la curent cu tot ce e nou si sa iti gasesti o nisa in care sa activezi si sa te dezvolti. Pentru mine, dupa 12 ani de fotografie, intrarea pe piata imaginilor si filmarilor aeriene a reprezentat a??restartul” de care aveam nevoie. Asta mi-a permis nu doar sa privesc lumea din alta perspectiva, dar sa lucrez si cu entuziasm, dupa multi ani in care am facut doar fotografie de la sol. Iar entuziasmul se vede! Daca faci lucrurile bine, pui pasiune in ceea ce faci, ai entuziasm si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *