Tinerii romani se pot angaja ca ucenici la clubul Chelsea din Londra

Agentii de recrutare din Romania promoveaza ucenicia, subventionata de Guvernul britanic, ca o sansa “unica” pentru un tanar roman de a merge sa castige pana la 1.000 de lire sterline (peste 1.200 de euro) pe luna, muncind si efectuand un stagiu practic in acelasi timp.
O astfel de agentie de recrutare a fortei de munca pretinde ca ofera perspectiva uceniciei in restaurante apartinand lui Gordon Ramsay, la Clubul de Fotbal Chelsea si hoteluri Hilton, informeaza Mediafax.
Potrivit legislatiei europene cu privire la libertatea circulatiei, Marea Britanie nu poate face nimic impotriva unor imigranti din state UE care beneficiaza de acest program in valoare de 1,5 miliarde lire sterline (peste 1,8 miliarde de euro), prezentat de catre premierul Davod Cameron ca un element-cheie al angajamentului sau de a lupta impotriva “flagelului somajului in randul tinerilor”, subliniaza publicatia britanica.
The Sunday Times dezvaluie, in urma unei investigatii, ca o agentie cu sediul in orasul Cluj, Extrem Job, ofera romanilor locuri de ucenicie in Marea Britanie cu un salariu lunar cuprins intre 650 de lire sterline (aproximativ 785 de euro) si 1.000 de lire sterline (peste 1.200 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *