Toate oile de la bordul navei care a scufundat vasul militar rusesc s-au intors in Romania vii si nevatamate. Ce alte precizari a facut proprietarul firmei de unde proveneau animalele

Toate cele 8800 de oi de la bordul navei cargo Youzarsif H, care a scufundat vasul militar rusesc, s-au?intors?in Romania vii si nevatamate, a declarat, pentru Romania Libera, proprietarul firmei de unde proveneau animalele, Mahmoud Karazi.
Acesta ne-a precizat ca este vorba de berbecuti, nascuti si crescuti in Romania, care fusesera vanduti pentru a ajunge in final in Iordania.
Firma producatoare are sediul in judetul Constanta.?Mahmoud Karazi ne-a precizat ca niciunul dintre animale nu a avut de suferit in urma accidentului naval.

In ce priveste nava,?Mahmoud Karazi a explicat ca nu ii apartine ci a fost doar inchiriata pentru acest transport. Starea tehnica a??navei?Youzarsif H va putea fi determinata cu precizie abia dupa ce ea va ajunge inapoi in port si va fi descarcata, ne-a declarat omul de afaceri.
Conform site-ului de profil MarineTraffic.com, nava Youzarsif H plecase miercuri dimineata din portul Midia, iar miercuri seara facuse o scurta escala in portul Constanta. Accidentul naval s-a produs joi in apropierea stramtorii Bosfor.
Dupa cum se stie, in urma ciocnirii cu cargoul Youzarsif H, nava militara ruseasca Liman a suferit o spartura sub nivelul apei si s-a scufundat. Toti cei 78 de militari rusi de la bordul navei au fost salvati de autoritatile Turciei, in apele careia s-a produs accidentul.
Citeste si:?Exclusiv RL. Nava militara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *