Tolontan: Narcis Copca, bugetarul care locuieste intr-un domeniu cu doua vile si teren de tenis

Jurnalistul Catalin Tolontan a publicat o noua investigatie despre managerul Spitalului Sf. Maria, iar de aceasta data, el a transmis ca Narcis Copca locuieste intr-un domeniu cu doua vile si un teren de tenis, in Pipera. Ba mai mult, medicul isi trimite baiatul la studii la un liceu privat in Florenta si are vacante luxoase.
Dupa ce Gazeta Sporturilor a descoperit ca veniturile sale si ale sotiei nu au depasit 2.000 de euro pe luna, din 2010 si pana in 2015, Tolontan dezvaluie ca Narcis Copca locuieste intr-un domeniu din Pipera care cuprinde doua case, o piscina si un teren de sport cu nocturna. Nici una dintre case nu apare in declaratiile de avere ale medicului chirurg.
Potrivit propriilor lamuriri, cheltuielile importante ale managerului Narcis Copca sunt suportate in buna masura din generozitatea celor din jur, rude si prieteni.
Catalin Tolontan a discutat despre aceste subiect cu managerul Narcic Copca, chiar la spitalul Sf. Maria.

“-Domnule doctor, dumneavoastra va puteti explica propriile cheltuieli prin veniturile pe care le-ati declarat?-Discutam despre transplant, nu? De ce introduceti veniturile in discutie?
-Pentru a vedea corelatia dintre venituri si cheltuieli.-Cred ca exagerati.
-Nu credeti ca oamenii capata incredere in lumea transplantului daca lucrurile sunt transparente?-Eu sunt foarte transparent. Sunt de 19 ani manager la Sf. Maria si am trait atatea aici. Nu am emotii pentru nici un contract, pentru nici o achizitie. S-au spus despre mine atatea.?(Rade)?Ca ar fi disparut un lift.
-Asta cu liftul e un mit urban. Am verificat si noi, dar nu s-a confirmat. Dar cat v-a costat terenul de 2,4 hectare din Tartasesti?-Tot despre declaratia de avere vreti sa vorbim? Stiti ca a fost un boom imobiliar in Romania, nu? Am cumparat si am vandut. Va raspund pe e-mail.
-Cat v-a costat apartamentul de la mare, din Navodari? E o simpla cifra, de ce e nevoie de e-mail?-Nu va pot spune asa, dati-mi, va rog, un e-mail.
-Dar casa din Pipera unde locuiti?-Nu va lasati, nu? Nu stiu. E a parintilor mei. Oricum, inteleg ca o cautati. Sa stiti ca atunci cand am cumparat noi terenul eram singura casa de pe strada.
-E adevarat ca in 1999 preturile erau mult mai mici in Pipera. Dar cat a costat?-V-am spus ca nu stiu. O veti gasi cred.
-Nu ne puteti spune unde e?-Va las dumneavoastra deliciul de a o descoperi”, scrie Tolontan pe site-ul sau.

El spune ca, de fapt, a”casa” este foarte aproape de aeroportul Baneasa. Iar lungimea terenului este de aproape 300 de metri.
Pe aceasta suprafata s-ar afla doua vile, un teren de tenis cu nocturna si o piscina.

a”-Aceasta proprietate mare a fost facuta din banii parintilor dumneavoastra?-Nu cedati niciodata, asa-i? Nu va suparati, dar dumneavoastra credeti ca viata mea a inceput in 2011, odata cu prima declaratie de avere? Imediat dupa Revolutie eu am avut doua apartamente. Eu am castigat bani si inainte de 2011.
-Sustineti ca cumpararea proprietatilor si costul vietii le suportati din bani care nu apar in declaratie, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *