Top 5 destinatii recomandate pentru petrecerea de Revelion 2018-2019 in Romania

Poiana Brasov este printre cele mai populare si apreciate locatii montane ideale pentru petrecerea sarbatorilor, care imbina toate beneficiile unei vacante intr-un singur loc, scrie a1.ro. Pensiunile si hotelurile ofera celor cazati meniuri cu diverse preparate traditionale, focuri de artificii, petreceri bine organizate, iar in restul timpului partiile de schi bine dotate asteapta toti iubitorii de adrenalina. O vizita in orasul Brasov poate completa sejurul la munte, unde sunt zeci de obiective turistice interesante.
Citeste si?Un Revelion de lux in Romania costa cat o vacanta de 7 nopti in Thailanda. Valea Prahovei si Brasov, cele mai cautate statiuni
Delta Dunarii este o destinatie inedita pentru perioada de iarna, ideala pentru familiile care vor sa petreaca sarbatorile departe de agitatie si aglomeratie. Pe langa peisajele impresionante, vizitatorii se pot delecta cu activitati precum: pescuitul la copca, plimbari cu sania trasa de caini, patinajul si vizitarea manastirilor din satele pitoresti. Un plus pentru cei care aleg sa petreaca sarbatorile in Delta il reprezinta preturile mici din aceasta perioada.
Borsa face parte din frumusetile Maramuresului, un loc demn de vizitat in orice perioada a anului, insa daca il alegem ca si destinatie pentru Revelion, vom avea parte de traditii si peisaje extraordinare. Situat la o altitudine de 700 metri, Borsa ofera obiective turistice pe alese, dintre care: Cascada Cailor, Lacul Iezer sau cabana meteorologica. De asemenea persoanele pasionate de schi se pot distra pe partiile special amenajate.
Persoanele care vor sa se relaxeze si in acelasi timp sa profite de proprietatile curative ale strandurilor termale pot alege Baile Felix, statiune turistica renovata recent si apreciata pentru serviciile de calitate. Dupa petrecerea organizata pentru sfarsitul de an, turistii mai pot vizita Biserica din lemn de la Brusturi sau Dealul Somleu, ideal pentru plimbari.
Sovata este recunoscuta pentru numeroasele obiective turistice si pentru frumusetea naturii, intr-un ambient linistit, departe de agitatia din Capitala. Statiunea se lauda cu peisaje demne de pus in rama, dar si cu partii de schi si sanius. Cei care ajung sa petreaca Revelionul in statiunea Sovata, pot vizita principalele atractii, precum lacurile sarate cu efecte terapeutice, Salina Praid recunoscuta la nivel european ca una dintre cele mai mari mine de sare, sau Cheile Bicazului unde se afla Pestera Neagra si Avenul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *