Top 7 ritualuri ale diminetii pentru a avea o zi excelenta

Ziua frumoasa se cunoaste de dimineata. Nimic mai adevarat. Iar daca vrei o zi minunata planifica-ti una. Pentru ca daca tu nu ai un plan pentru tine, vei fi inclus in planul altuia. Prin urmare, organizeaza-te astfel incat sa nu lasi nimic la voia intamplarii, daca vrei sa ai o dimineata perfecta. Iata cateva ritualuri care iti vor face o dimineata mai buna si, totodata, o zi mai frumoasa.

Poate parea un obicei ciudat la prima vedere, insa cei care l-au inclus in rutina lor, il considera excelent. Imediat ce te dai jos din pat bea un pahar mare cu apa rece. Un pahar mare de apa va declansa procesele mentale si fizice si, in plus, este primul pas in completarea necesarului zilnic de apa. Exista studii care au demonstrat ca un pahar de apa pe stomacul gol poate ajuta in cazul unor afectiuni precum durerea de cap, constipatia, surplusul de greutate.

Daca esti genul de barbat/femeie care prefera dusul de seara, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul. Dusul de dimineata te ajuta sa te …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *