Topul celor mai cool actori

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Publicatia electronica Listverse a alcatuit un top al celor mai cool actori de la Hollywood. Printre cei 10 se numara, din generatia mai tanara, Johnny Depp, Edward Norton si Brad Pitt, dar si veterani ca Jack Nicholson sau Pierce Brosnan. Potrivit realizatorilor topului, ei au interpretat cele mai apreciate personaje de film.

Premiul intai a mers la cel greu de ucis, nimeni altul decat Bruce Willis.

Willis este considerat cel mai bun actor, datorita prestatiilor din seria Die Hard, dar si pentru filmul Sin City. Pe locul 2 se claseaza Vinnie Jones, cunoscut pentru rolul din X-men, The last stand, iar pe locul trei se afla actorul de culoare Samuel L. Jackson.

Urmeaza Christian Bale, iar pe locul 5, Edward Norton, pentru rolul din Fight Club. Locul 6 i-a fost atribuit lui John Travolta, pentru rolul din Pulp Fiction. Imediat dupa el, se afla un alt preferat al publicului.

Johnny Depp a intrat in top pentru rolul din Charlie ?i fabrica de ciocolata, dar si din filmul Piratii din Caraibe. Brad Pitt se afla abia pe locul 8, urmat de Jack Nicholson, in varst? de 70 de ani, considerat si unul dintre cei mai buni actori ai tuturor timpurilor. Pe locul 10 se claseaza fermecatorul agent 007, Pierce Brosnan.

spot_imgspot_img