Toshiba anunta lansarea tabletei AT100

Toshiba anunta lansarea tabletei AT100

Toshiba Europe GmbH anunța astazi lansarea celei mai noi tablete multimedia, modelul AT100. Conform anunțului facut la inceputul anului 2011, dispozitivul va fi cunoscut sub numele de Toshiba AT100 și combina hardware de varf cu Android? 3.1, Honeycomb, pentru a furniza o tableta extrem de versatila care le permite utilizatorilor sa beneficieze de experiențe multiple precum navigarea online, e-mail, vizionarea filmelor in format HD, citirea ebook-urilor și a ziarelor online, dar și comunicarea cu prietenii prin intermediul rețelelor sociale.
Ideal pentru utilizatorii care doresc sa se bucure de performanța HD pe tableta lor, Toshiba AT100 combina tehnologia de procesare NVIDIA? Tegra? 2 cu Android 3.1, Honeycomb, care ii confera atat putere, cat și ușurința utilizarii zilnice. Ecranul capacitiv HD de 25,7 cm (10,1??) este ideal pentru vizionarea filmelor, iar suportul Adobe? Flash?, sistemul de intensificare a imaginii Toshiba Resolution+ și tehnologia inovativa a sunetului asigura o performanța multimedia premium.
Ecranul tactil al tabletei Toshiba AT100 confera o navigare simpla și intuitiva atat pe web, cat și pe rețelele de socializare. Conectivitatea Wi-Fi ofera acces la internet, in timp ce autonomia prelungita a bateriei le permite utilizatorilor sa se bucure de pana la 7 ore de redare multimedia cu numai o singura incarcare . Cu un design modern și cu o cantarind numai 765 de grame, tableta este suficient de compacta astfel incat sa poata fi trasportata ușor, iar utilizatorul va beneficia de experiența completa a tabletei AT100 oriunde s-ar afla. Porturile USB și HDMI integrate ii confera, de asemenea, flexibilitate pentru a o conecta la alte dispozitive și pentru distribuirea și stocarea de conținut. Accesul atat la Toshiba Places, cat și la Android Market? le permite utilizatorilor sa acceseze mai mult de 250.000 de aplicații. Camerele frontala și cea de pe capacul din spate ofera, de asemenea, combinația perfecta pentru chat video, fotografii și video.
O varietate de accesorii
Tableta Toshiba AT100 este compatibila cu o serie de accesorii opționale la data lansarii. Husa Back Cover, cu suprafața sa ușor de prins și rezistenta la alunecari este disponibila in 6 culori la moda incluzand verde, violet, roșu, albastru, gri și negru. Multi-Dock-ul tabletei cu HDMI? pentru conectarea la TV le permite utilizatorilor sa transmita conținut pe un ecran mare HD, utilizand conectivitatea HDMI. Husa externa AT100 Cover ofera protecție suplimentara și are și rol de stativ pentru o “tastare” mai confortabila și pentru redarea multimedia comoda. De asemenea, sunt disponibili acumulatori suplimentari și adaptoare pentru alimentare.
Pentru mai multe informații referitoare la Tableta AT100, inclusiv detaliile complete despre specificațiile produsului va rugam sa vizitați aceasta adresa.

Contacte Media
Pentru mai multe informații și specificații sau imagini pentru presa, va rugam sa contactați:
Ella Gligor ? ella_gligor@mccannpr.ro
Tel: 0727.73.73.11

Despre Toshiba
Toshiba este lider mondial si inovator in tehnologia de avangarda și inalta clasa, un producator si marketer diversificat al produselor electrice si electronice care acopera o gama larga: de la sisteme informatice și de comunicații, produse digitale de consum, aparate electronice si componente, sisteme energetice (inclusiv energia nucleara), sisteme industriale si de infrastructura sociala si electrocasnice.

Cu sediul in Neuss, Germania, TEG este format din patru divizii: Computer Systems, Storage Device Products, Consumer Products și Electronic Systems Operations. Impreuna, aceste divizii furnizeaza soluții intre care computere mobile de top, dar și alte produse și soluții mobile, cum ar fi HDD-uri, DVD-uri, LCD-uri, televizoare și echipamente electronice de birou. Ca sediu central pentru regiunea EMEA, TEG ofera suport si asistenta pentru filialele sale locale.

Toshiba a fost fondata in anul 1875, iar astazi deține o rețea globala de peste 730 de companii, cu peste 204.000 de angajați, iar vanzarile anuale mondiale depașesc suma de 6,2 trillioane de yeni (75 miliarde USD). Vizitați web site-ul Toshiba la adresa www.toshiba.co.jp/index.htm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *