Toshiba anunta laptopurile Qosmio F750 3D cu tehnologie accesibila fara ochelari

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Toshiba Computer Systems, divizie a Toshiba Europe GmbH, lanseaza astazi primul laptop cu tehnologie 3D fara ochelari. Prin Qosmio F750 3D debuteaza doua realizari inovatoare: acesta este primul laptop diponibil comercial la nivel mondial care poate reda video 3D fara ajutorul ochelarilor și care poate reda conținut 2D și 3D simultan pe același ecran. Aceasta este o experiența 3D cu totul noua, iar utilizatorul poate, de exemplu, sa vizioneze conținut 3D intr-o fereastra și simultan sa navigheze online pentru descoperirea de informații suplimentare. Qosmio F750 3D ofera tehnologie pentru conversia in timp real a DVD-urilor 2D in 3D și aduce profesioniștilor, precum arhitecți, oameni de știința, designeri de produs sau doctori, oportunitați deosebite. Modelul Qosmio F750 3D impreuna cu versiunea non-3D (Qosmio F750) vor fi disponibile in Europa in doua variante de culori incepand cu al treilea trimestru al anului.

3D dezlanțuit: cea mai comoda metoda de a savura 3D pe laptop
Marco Perino, General Manager Digital Products Division, Toshiba Europa: „Qosmio F750 3D demonstreaza perfect modul in care Toshiba folosește experiența deosebita acumulata prin cercetare și dezvoltare pentru transformarea in produse reale a tehnologiilor și a aplicațiilor inovatoare. Aceasta noua capodopera ofera soluții de ultima ora, pe care amatorii de multimedia și avangardiștii le prețuiesc.”

Prin monitorizare faciala se evita unghiurile moarte la redarea 3D
Toshiba folosește lentile active interschimbabile pentru separarea celor doua imagini paralaxe și ghidarea lor catre ochiul stang și cel drept. Pentru permiterea schimbarii poziției spectatorului in fața ecranului, Qosmio F750 3D vine echipat cu o camera web HD cu tehnologie de monitorizare faciala, care detecteaza in permanența poziția feței utilizatorului. Aceasta asigura o zona generoasa in care vizualizarea 3D este optima, fara unghiuri moarte. Qosmio F750 poate fi conectat ușor la orice televizor 3D prin intermediul unui cablu HDMI, astfel incat experiența de vizualizare 3D sa fie partajata cu prietenii și familia.

Conținutul 2D și cel 3D, afișate simultan
Lentilele active interschimbabile permit afișarea simultana a conținutului 2D și 3D ? o experiența 3D ce poate fi obținuta numai prin intermediul tehnologiei 3D glasses-free (fara ochelari). Utilizatorii au acum posibilitatea, de exemplu, sa vizioneze un film 3D simultan cu vizualizarea informațiilor afișate 2D pe un website in fundal.

Dincolo de vizionarea filmelor și rularea jocurilor 3D
Prin intermediul difuzoarelor stereo harman kardon? și a tehnologiei Dolby? Advanced Audio, utilizatorii beneficiaza de o experiența cinematica realista, in 2D și 3D. Totuși, odata cu implementarea tehnologiei 3D fara ochelari intr-un sistem laptop se deschid noi oportunitați, mult mai complexe decat urmarirea unui film dau jucarea unui joc. Imaginați-va serviciile online inovatoare in domeniul turismului, cum ar fi vizualizarea tridimensionala a camerelor de hotel, a muzeelor sau chiar a orașelor. De asemenea, sistemul ii poate susține pe utilizatorii cu profesii liberale, precum arhitecții, designerii de produse sau de decorațiuni interioare, astfel incat imaginația acestora sa fie transformata mult mai ușor in realitate, iar oamenii de știința sa foloseasca tehnologia 3D pentru modelare. Datorita conversiei complexe a conținutului 2D in 3D, prin care se adauga in timp real o noua dimensiune imaginilor 2D, chirurgii și-ar putea imbunatați tehnica in privința operațiilor minim-invazive.

spot_imgspot_img