Tot ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva

Foarte multe femei apeleaza la epilare definitiva astazi, din dorinta de a nu mai fi nevoite sa mearga la salon atat de des ori din dorinta de a evita sa se epileze singure acasa. Randurile de mai jos contin informatii interesante pe care orice doamna si domnisoara trebuie sa le stie, inainte de a apela la o astfel de procedura!

Perioada de pregatire
In primul rand, femeile care doresc sa apeleze la procedura moderna de epilare trebuie sa stie ca inainte de inceperea acesteia nu trebuie sa se epileze cu ceara timp de 6 luni. Totodata, expunerile la soare trebuie evitate pe cat de mult posibil, la fel ca si utilizarea unor produse foarte agresive, cum sunt cele de exfoliere.

Laser sau IPL
In prezent exista 2 metode utilizate de catre specialisti in ceea ce priveste epilarea definitiva. Este vorba despre laser sau IPL, fiecare dintre aceste metode folosind diferite tipuri de lungi de unda. De exemplu, epilarea cu laser patrunde in general mai profund in piele, in comparatie cu IPL. Daca in cazul laserului, acesta actioneaza doar pe o lungime de unda, IPL-ul actioneaza pe un spectru mai larg de lungimi de unda ale luminii. Bine de stiut este insa faptul ca epilarea cu IPL este o metoda mai eficienta si mai rapida, pe cand cealalta metoda este una mai agresiva.

Cate sedinte sunt necesare?
Una dintre cele mai frecvente intrebari in ceea ce priveste epilare definitiva este: ,,De cate sedinte am nevoie?”. In acest sens, femeile trebuie sa stie ca numarul de sedinte este stabilit de catre specialistul care se ocupa de procedura in functie de cateva aspecte farte importante: tipul de piele, culoarea parului, dar si zona care se trateaza. De exemplu, pentru unele femei, intreaga procedura se poate intinde pe parcursul a 4 saptamani, pe cand pentru altele poate ajunge pana la 12 saptamani. In general insa, dupa o singura sedinta deja dispare pana la 70% din parul tratat.

Efectele adverse nu trebuie sa sperie pe nimeni
Specialistii sustin faptul ca femeile nu trebuie sa se sperie atunci cand observa efecte adverse. Este normal ca partile corpului care sunt tratate sa prezinte urme rosii la inceput sau sa se umfle putin. In timp s-a dovedit faptul ca aceste efecte dispar dupa 24-48 de ore.

Alegerea unui salon cu servicii de calitate
Este foarte important ca doamnele si domnisoarele sa aleaga un salon cu servicii de calitate si specialisti in domeniu, pentru ca doar astfel vor putea obtine cu adevarat rezultatele dorite! Produsele utilizate in timpul procedurii trebuie sa fie dintre cele mai bune, iar specialistii trebuie sa trateze fiecare pacienta cu multa grija! De regula, femeile reactioneaza mult mai bine atunci cand li se explica pas cu pas intregul proces!

Recomandat este ca doamnele si domnisoarele sa se informeze foarte bine in legatura cu procedeul de epilare inainte de a apela la aceasta metoda moderna. Astfel, ele vor pregatite atunci cand vor incepe tratamentul, iar la final se vor putea bucura de o piele fina si catifelata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *