Toyota Romania recheama in service modele Yaris si Hilux. Vezi ce probleme au.

Toyota Romania anunta o rechemare in service pentru 812 masini Hilux si 25 hatchback-uri Yaris. Pick-upul japonez are o problema la bena, in timp ce Yaris poate prezenta scurgeri de lichi de frana la rotile din spate. Interventiile vor dura cel putin 15 minute.
a”La unele modele Hilux Simpla Cabina, echipate cu protectie a benei originala Toyota, din cauza fixarii necorespunzatoare a protectiei de bena, exista posibilitatea ca aceasta sa se desprinda de bena. Daca acest lucru se intampla si vehiculul este condus cu viteza mare, protectia se poate detasa de bena”, a anuntat Toyota Romania, potrivit 0-100.
In schimb la modelul Yaris Toyota anunta ca?a”Din cauza unei strangeri insuficiente, la autoturismele afectate, pot aparea scurgeri ale lichidului de frana la rotile puntii spate, la imbinarea furtunului de frana cu etrierul (pentru vehiculele cu discuri frana) sau la cea a furtunului de frana cu tamburul (pentru vehiculele cu tamburi de frana). In cea mai grava situatie, martorul de nivel lichid de frana se poate aprinde in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *