Traficul pe DN7 a fost reluat, dupa ce bolovani cazuti pe sosea au pus in pericol viata soferilor

De marti seara pana miercuri dupa-masa, circulatia rutiera pe DN7 a fost blocata pe ambele sensuri intre localitatile valcene Calimanesti si Brezoi (la kilometrul 200), din cauza unor bolovani cazuti pe suprafata carosabila.

Marti seara, la ora 21:45, CNADNR anunta ca circulatia pe aceasta portiune din DN7 era blocata, soferii de masini cu masa mai mica de 3,5 tone fiind sfatuiti sa foloseasca o ruta ocolitoare. ?
Dupa mai bine de 12 ore, situatia era aceeasi. Taficul a fost reluat abia miercuri la ora 14:45, dupa cum se arata intr-un anunt al CNADNR.?
De-a lungul timpului au fost efectuate mai multe lucrari de consolidare a unor portiuni din DN7. Cu toate acestea, marti seara mai multi bolovani care au cazut pe sosea au pus in pericol viata soferilor. Conform unui comunicat al CNADNR, cat timp circulatia a fost blocata, o echipa de alpinisti “lucra la indepartarea blocurilor de stanca de pe partea superioara a versantului, astfel incat sa inlature pericolul unor viitoare alunecari si sa poata fi redata circulatiei rutiere acest sector de drum national”
DN7 este unul dintre cele mai intens circulate drumuri din punct de vedere al traficului de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *