TRAGEDIE in Franta: Un tren a deraiat, zeci de persoane sunt prinse sub vagoane

TRAGEDIE in Franta: Un tren a deraiat, zeci de persoane sunt prinse sub vagoane / FOTO: Le Figaro

UPDATE: Cel putin sapte oameni au murit, iar zeci de persoane au fost ranite in accidentul feroviar produs vineri in apropiere de Paris, conform unui bilant provizoriu anuntat de ministrul de Interne, Manuel Valls, relateaza AFP, citata de MEDIAFAX. “Bilantul este in evolutie continua”, a avertizat ministrul.
UPDATE: Presedintele francez, Francois Hollande, urma sa se deplaseze la fata locului.
UPDATE: Oficialitatile franceze vorbesc despre sase morti si 12 raniti. “Nu cunoasteam cauza acestei accident. Trenul a deraiat in gara. Vagoanele 3 si 4 au deraiat, dupa care au urmat alte patru vagoane. Erau circa 370 de persoane la bord. E o catastrofa feroviara”, a declarat seful Caii Ferate Franceze, Guillaume Pépy, citat de Le Parisien.
Un tren a deraiat vineri seara la sud de Paris, in comuna Brétigny-sur-Orge (Essonne), autoritatile temandu-se de “numeroase victime”, au anuntat surse concordante, fara sa ofere imediat detalii suplimentare, relateaza AFP. “Am declansat planul (pentru) “victime numeroase”, planul rosu”, a declarat pentru AFP prefectura Essonne, fara sa ofere alte detalii. Ministerul de Interne a confirmat acest accident feroviar, fara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *