Tragerea la sorti Liga Campionilor: REAL – JUVENTUS, regal fotbalistic in sferturile Champions League

Real Madrid, detinatoarea trofeului, o va intalni pe Juventus Torino, finalista ultimei editii, in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri la Nyon.Anul trecut, pe 3 iunie, Real Madrid se impunea la Cardiff cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo (doua), Casemiro si Asensio, in timp ce pentru torinezi inscria Mandzukic.FC Barcelona, o alta favorita la castigarea trofeului, o va infrunta in sferturi la AS Roma, echipa lui Bogdan Lobont. Bilantul meciurilor direct reflecta echilibrul, cu o victorie de fiecare parte si doua egaluri.A treia echipa spaniola din sferturi, Sevilla, va primi replica formatiei germane Bayern Munchen.Sferturile de finala ale Ligii Campionilor propun si un duel englezesc, intre Liverpool si liderul din Premier League, Manchester City.Tragerea la sorti a fost efectuata de fostul atacant Andrei Sevcenko, actualul selectioner al Ucrainei si ambasadorul finalei competitiei.Partidele din prima mansa se vor juca pe 3 si 4 aprilie, iar cele din retur vor avea loc pe 10 si 11 aprilie.Finala se va desfasura in data de 26 mai, pe Stadionul Olimpic din Kiev.UPDATE programul sferturilor in Liga Campionilor:
Barcelona – AS Roma
Sevilla – Bayern Munchen
Juventus – Real Madrid
Liverpool – Manchester City
Mansele tur se vor disputa pe 3 si 4 aprilie. Meciurile decisive vor avea loc o saptamana mai tarziu, pe 10 si 11 aprilie. Finala competitiei se joaca pe 26 mai, la Kiev.?
Tragerea la sorti Liga Campionilor LIVE VIDEO: Avem, asadar, tabloul complet al echipelor calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Cu trei cluburi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *