Traian Basescu a lovit un copil, in timpul unui miting la Ploiesti

Traian Basescu a lovit un copil, in timpul unui miting la Ploiesti

Campania electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale incepe cu atacuri murdare. In aceasta seara, au fost difuzate presei imagini cu Traian Basescu lovind un copil in campania electorala din anul 2004.

Imaginile socante publicate de ziarul Gardianul au fost surprinse la Ploiesti, unde fusese amenajata o scena pe care Traian Basescu se aplecase pentru a lua un memoriu de la o femeie. Copilul se afla chiar langa aceasta, iar camera de luat vederi a surprins cand Traian Basescu il loveste cu pumnul pe copil.

“Va asigur ca o sa ma uit si o sa va dau o explicatie publica. Nu imi aduc aminte de incident. Sunt destui care ma injura pe unde ma duc. Probabil ca mai eram cu cineva, nu eram singur. Nu stiu daca acel copil nu a vorbit urat femeii. Vedem despre ce este vorba. Voi da o explicatie maine”, a declarat Traian Basescu, in cadrul emisiunii Realitatea zilei.

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat miercuri seara la Realitatea TV ca nu va fi de acord cu o intelegere PNL – PD-L, mai ales pentru ca impotriva lui Traian Basescu are ceva persoanal, dupa ce l-a vazut lovind un copil in 2004 la Ploiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *