Traian Basescu anunta sfarsitul coalitiei: Tariceanu e tradator de profesie, negociaza orice, PSD nu se mai poate baza pe el

Fostul presedintele Traian Basescu indeamna opozitia sa depuna cat mai repede o motiune de cenzura pentru daramarea Guvernului Dancila, aratand ca actualele probleme ale coalitiei cresc substantial sansele ca aceasta sa treaca.
Mai mult, Basescu arata ca finalul coalitiei PSD-ALDE va veni de la Tariceanu, acesta fiind un “tradator de profesie” care a tradat toate partidele cu care a colaborat si mereu este dispus la negociere pentru o noua tradare.
“E timpul unei motiuni de cenzura, are sanse de reusita, cum nu ar fi avut in alta perioada. Sunt tensiuni in PSD, sunt certuri cu Tutuianu, cu firea, e o fisura in PSD. PSD are probleme majore, e in conflict cu UDMR. In coalitie sunt tensiuni majore, cu ALDE. Economia a intrat in deriva. Avem inflatie mare, depreciere accelerata a monedei nationale, avem crestere de pret cu 16% la gaze, care se va reflecta in factura de incalzire. Avem zero absorbtie pe fonduri europene, avem pesta pornica si un guvern care e contestat de la Bruxelles. E o nevoie acuta de o departajare de aceasta alianta PSD – ALDE. De multe ori, PNL voteaza alaturi de PSD si ALDE.
E posibil ca motiunea sa treaca, sunt multi politicieni de la PSD care inteleg riscul ca Romania sa intre in presedintia Consiliului cu Viorica …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *