Traian Basescu ii cere demisia premierului Viorica Dancila „din patriotism”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Traian Basescu spune ca iorica Dancila persevereaza in a ramane „infipta in scaunul de la Palatul Victoria”, iar daca ar avea un minim de patriotism, ar intelege ca niciunui cetaten nu ii este permis sa „impinga tara catre penibil”.
„Va rog, plecati de la Palatul Victoria, Doamna Dancila! Ce nu pricepe Liviu Dragnea, Doamna Premier Vasilica Viorica Dancila, si la momentul desemnarii n-a priceput nici Presedintele Iohannis este faptul ca un premier, pe timpul mandatului sau, este si un simbol intern si extern al poporului, al statului, al tarii, al Guvernului in fruntea caruia se afla”, a scris Traian Basescu pe Facebook.
Fostul presedinte spune ca premierul persevereaza in a ramane „infipta in scaunul de la Palatul Victoria”, fara a intelege „ridicolul propriei situatii”
„Biata Viorica Vasilica, fara a intelege nici ridicolul propriei situatii, dar nici valul de penibil cu care acopera tara in relatiile externe, persevereaza in a ramane infipta in scaunul de la Palatul Victoria. Saraca femeie este pusa de Dragnea sa faca lucruri pentru care nici nu este pregatita si pe care, chiar daca ii sunt scrise sau soptite de consilieri, nu …

spot_imgspot_img