Traian Basescu, critici dure la adresa denuntatorului sau la DNA

Traian Basescu a scris joi seara pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa denuntatorului sau la DNA: “Mafiotul denuntator este astazi regele DNA. Cand i se pare ca este in dificultate, el alege sa se spovedeasca, la intelegere cu procurorul. Procurorul vrea DOAR?sa auda un nume de politician. Iar mafiotul i-l livreaza, adevarat sau nu, pentru ca astfel ramane liber si cu banii furati, ba chiar fara nicio acuzatie.( vezi mafioti turnatori notorii: Dinu Pescariu, Claudiu Florica, Dragos Dobrescu).
Sunt de acord ca denuntatorii pot avea anumite beneficii legate de libertate. Dar a-i scuti de orice pedeapsa si de returnarea banilor furati catre stat este o mare ticalosie. Contrar celor trambitate de doamna Kovesi, intelegerile facute cu mafioti de tip Pescariu, Florica, Dobrescu arata ca obiectivul DNA nu este recuperarea banilor de catre stat, ci preluarea puterii prin atarnarea scalpurilor de politicieni. puse la cingatoare.
Este adevarat ca mafiotii au dat politicienilor bani din care acestia au cumparat in campanii electorale pui, ulei, mici, geci, pixuri, galeti etc. Este adevarat ca asa a fost pana acum politicianul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *