Traian Basescu, mesaj dur pentru Calin Popescu Tariceanu: Am construit un stat pe care nu v-ati mai putut urina

“Draga Caline, eu imi asum bunele si relele mandatelor mele !
Domnul Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu ataca nici mai mult nici mai putin folosirea institutiilor statului in lupta politica, in timpul mandatului meu. Gresit ! Eu nu am folosit niciodata institutiile statului in lupta politica.?
Nu sustin ca am reusit sa construiesc un stat perfect, dar cu certitudine am construit un stat pe care nu v-ati mai putut urina.
Asa cum am spus inca inainte de terminarea mandatului, mai trebuiesc facute multe pentru ca statul sa fie perfect. Continuati voi, cei care astazi sunteti la putere sa-l perfectionati (sau ai fost cumva si tu Prim Ministru cam 4 ani in timpul mandatelor mele ?) si trageti la raspundere pe cei care eventual au facut abuzuri in timpul mandatului meu.
Si inca ceva, IMI ASUM BUNELE SI RELELE MANDATELOR MELE.
Dar aveti grije, nu distrugeti ce s-a construit, ci faceti lucrurile mai bine”, a scris Traian Basescu pe Facebook.
Calin Popescu Tariceanu a declarat vineri ca presedintele Klaus Iohannis repeta “greseala” predecesorului sau Traian Basescu de a folosi “forte represive ale statului pentru a transa lupta politica”.
“Pana la urma, trebuie trasa o concluzie si aici cred ca presedintele are o mare responsabilitate. Trebuie trasa concluzia ca el face …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *