Traian Basescu: Nefericitul Cuc, redescoperit de Daddy, poate fi respins de Iohannis tocmai fiindca a fost revocat pentru incompetenta

“Dupa ce a incercat la Ministerul Transporturilor cu Olguta Vasilescu si cu Mircea Draghici, ultima nominalizare a Liderului Suprem pentru acest minister greu, facuta in ultima zi a interimatului de 45 zile al Rovanei Plumb pentru a-i forta mana Presedintelui Tarii, este Razvan Cuc.
Nefericitul Razvan Cuc a fost nevoit sa demisioneze la cererea PSD din Guvernul Grindeanu, apoi a fost remaniat pentru incompetenta, tot de PSD, din Guvernul Tudose, pentru ca acum sa fie redescoperit de Daddy ca fiind solutia de “profesionist sadea” pentru Ministerul Transporturilor. Clientelism ieftin!”, comenteaza fostul presedinte.
Traian Basescu spune ca nu presedintele este responsabil ca nominalizarea a intarziat nepermis, fiind facuta cu doar cateva ore inaintea expirarii interimatului de la Ministerul Transporturilor si ca acesta poate respinge propunerea, “bazandu-se pe realitatea ca la solicitarea premierului PSD a semnat decretul de remaniere din functia de Ministru al Transporturilor a lui Razvan Cuc, pentru incompetenta, in Octombrie 2017”.
“Nimeni nu-i poate cere Presedintelui Romaniei sa reinstaleze in functie un ministru pe care cu doar cateva luni in urma l-a revocat pentru incompetenta”, argumenteaza fostul presedinte.
El sustine ca nominalizarea lui Razvan Cuc “este rodul unei decizii destinata a servi clientela de partid a lui Dragnea, pe care trebuie s-o serveasca pentru a se mentine pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *