Traian Basescu, reactie surprinzatoare dupa ce Ponta a anuntat ca se retrage din fruntea PSD: “Ganditi-va ca in partide toti suntem prieteni sau amici, toti ne facem plati la restaurant”

Publicat la: 13.07.2015 08:26 Ultima actualizare: 13.07.2015 08:32

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in stilul caracteristic decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD.

“”Oricat mi-as dori ca Ponta sa nu mai fie premier nu pot sa nu observ ca suntem in fata unei situatii in care Ponta e acuzat de conflict de interese pentru ca in 2007 a avut o afacere cu Sova si in 2012 l-a pus ministru. L-a numit Parlamentul, Ponta doar l-a propus. Situatia este inadmisibila. Maine orice guvern poate fi daramat pe simpla prezumtie de vinovatie a unui procuror care nu are girul unui judecator care sa spuna ca e vinovat. Statul nu trebuie sa fie dependent de aprecierile unui procuror””, a declarat Traian Basescu, duminica sera, la postul B1 TV.
De asemenea, fostul presedinte a declarat ca problema conflictului de interese este una delicata deoarece, in politica, “”toti suntem prieteni sau amici””. “”Ganditi-va ca in partide toti suntem prieteni sau amici, toti ne facem plati la restaurant (…) Nu poti sa acuzi de conflict de interese …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *