Traian Basescu: Victor Ponta este bolnav

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Clarice DINU Publicat la: 27.11.2012 20:30 Ultima actualizare: 27.11.2012 21:01

Atac dur in aceasta seara al presedintelui Traian Basescu la adresa lui Victor Ponta. Seful statului a afirmat ca premierul este „un mitoman, e bolnav”, un om care atunci cand vine la Cotroceni se comporta ca un „pisicut”, iar apoi iese si minte in declaratiile publice.

„Victor Ponta cand vine la mine este ca un pisic, este ca un pisicut, si dupa ce iese vorbeste cum vedeti. Ce sa cred eu despre un astfel de om? El e mitoman, e bolnav. Cum e Antonescu bolnav de somn, el e bolnav de minciuna”, a spus Basescu, la B1Tv.?
Seful statului si-a sustinut afirmatiile amintind de sedinta CSAT din care premierul Victor Ponta a plecat la nici o jumatate de ora de la inceprerea discutiilor. Basescu a spus ca motivul nu a fost cel prezentat de Ponta, creara unui megaminister de externe la Cotroceni, ci refuzul sefului guvernului de a da bani in plus pentru armata la rectificare.
„Subiectul la care s-a inflamat era era legat de armata. Am cerut la rectificare mai multi bani pentru armata si a refuzat”, a spus Basescu, amenintand ca va desecretiza stenograma sedintei daca va fi cazul.?
„E prea mic pentru functia pe care o are, ca dimensiune umana si sufleteasca”, a comentat presedintele, adaugand ca Ponta „e un prim-ministru santajat” si face ce „ii spune Voiculescu”.
Seful statului l-a acuzat pe Ponta ca are un dublu limbaj si? se foloseste de „imaginea sa”, adoptand un ton impaciuitor atunci cand acorda interviuri presei straine.?
„Daca Ponta s-ar fi dus la Bruxelles, nu negocia nimeni cu el”
Basescu a comentat si pretentiile premierului de a reprezenta Romania la Consiliul European in care se negociau banii pe care tara noastra ar urma sa-i primeasca de la UE in perioada 2014-2020.
„Daca s-ar fi dus acum la Bruxelles sa negocieze bugetul, il astepta o surpriza foarte mare. Nu discuta nimeni cu el. Il lasau acolo in banii lui si la urma il intrebau: …

spot_imgspot_img