Transferul anului pentru Manchester City. Ce superstar vrea sa aduca clubul englez

de Claudiu Giurgea Publicat la: 23.03.2016 13:51 Ultima actualizare: 23.03.2016 13:52

Manchester City pregateste transferul verii. Cotidianul britanic, Daily Mail anunta in editia online de astazi ca primul nume pe lista noului manager, Pep Guardiola este vedeta echipei FC Barcelona, Lionel Messi.

Argentinianul nu este o tinta noua pentru sefii lui Manchester City.L-au mai vrut in Anglia si vara trecuta, dar acum sunt convinsi ca din sezonul viitor, Messi va juca pe Etihad Stadium. Englezii mizeaza pe prietenia dintre starul de 28 de ani al Barcelonei si noul manager al lui City, Pep Guardiola.
Mai mult, atat directorul executiv al lui City, Ferran Soriano, cat si Txiki Begiristain, directorul sportiv il stiu pe Messi inca de pe vremea cand acesta era junior, iar la finalul sezonului vor face o oferta concreta clubului catalan. Patronii lui City i-au transmis deja lui Soriano ca poate cheltui oricat pentru a-l aduce pe argentinian in Anglia. Si nu doar Messi este dorit pe Etihad. Presa din Anglia vorbeste si despre un interes major pentru Sergio Busquets.

Messi mai are contract cu FC Barcelona pana in iunie 2018, insa oficialii catalanilor i-au facut o noua oferta cu un contract pana in 2022. Daca City va vrea sa-l aiba din sezonul viitor, va trebui sa plateasca cel putin 120 de milioane de euro. Argentinianul, care pana acum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *