TRANSFERUL SECOLULUI: Neymar isi poate lua un Ferrari pe zi in urmatorii trei ani sau il poate angaja pe Ronaldo 40 de zile

Neymar este asteptat la Paris, pentru a semna contractul cu Paris Saint-Germain, oficializarea transferului exorbitant urmand sa fie facuta vineri.
In lire sterline, cele 222 de milioane de euro ar fi aproximativ 199 de milioane.
Cu aceasta suma, s-ar putea achizitiona 94 de locuinte in Kensington & Chelsea – cea mai luxoasa zona din Londra, 1.089 de masini Ferrari – un Ferrari 488 costa 182.000 de lire sterline, astfel ca in schimbul a 199 de milioane se poate cumpara un Ferrari in fiecare zi in urmatorii trei ani, 332.220 de telefoane iPhone 7ssau 28.841 de ceasuri Rolex Oister Perpetual.
Cu pretul unui Neymar, pot fi platite pentru 12 luni 8.522 de asistente in Marea Britanie, avand in vedere faptul ca o asistenta are un salariu anual de aproximativ 23.350 de lire sterline.
O alta alternativa pentru cheltuirea sumei de 199 de milioane de lire sterline ar fi angajarea lui Cristiano Ronaldo pentru 40,5 zile. “S-a scris in acest an ca Ronaldo a incasat 920.000 de lire sterline pentru patru ore si jumatate de munca. Asta inseamna ca pentru pretul lui Neymar il poti “cumpara” pe jucatorul de la Real Madrid pentru 972 de ore … sau 40,5 zile”, noteaza mirror.co.uk.
Cu banii platiti pentru Neymar pot fi cumparate patru echipe Huddersfield Town (nou promovata in Premier League). “Actuala echipa Huddersfield valoreaza 52 de milioane de lire sterline. Cu aceasta suma ai putea lua (aproximativ) bustul lui Neymar”, adauga Mirror.
FC Barcelona a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca reprezentantii lui Neymar au platit clauza de reziliere de 222 de milioane de euro, punand capat astfel unui contract “rupt unilateral si fara motiv”.
Joi, un avocat specializat in drept sportiv, Juan de Dios Crespo, a mers la sediul Ligii Spaniole de Fotbal, pentru a depune cecul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *