Transformers 3 a debutat pe primul loc in box office-ul american

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Lungmetrajul SF „Transformers 3/ Transformers: Dark of the Moon”, al treilea film din aceasta franciza, a debutat pe prima pozitie in box office-ul nord-american weekendul trecut, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminica, de societatea Exhibitor Relations, informeaza AFP.

Cu o actiune desfasurata pe fondul unui iminent dezastru nuclear, al treilea film din franciza „Transformers”, regizat de Michael Bay, a obtinut incasari de 97,4 milioane de dolari de vineri pana duminica in salile de cinematograf din Statele Unite si Canada. Pana acum, „Transformers 3” este filmul cu cele mai mari incasari la debut in 2011.

Comedia romantica „Larry Crowne”, regizata de Tom Hanks, in care protagonistii sunt Julia Roberts si Tom Hanks, a avut parte de un debut modest, clasandu-se pe locul al patrulea, cu incasari de 13 milioane de dolari. Filmul prezinta „drama” prin care trece personajul interpretat de Tom Hanks, proaspat concediat, care decide sa isi reia studiile si se indragosteste de una dintre profesoarele sale, interpretata de Julia Roberts.

Pe locul al cincilea se afla un alt film care a debutat pe marile ecrane nord-americane weekendul trecut – comedia romantica „Monte Carlo”, cu Selena Gomez in rolul protagonistei. Filmul prezinta aventurile prin care trec trei bune prietene in principatul monegasc si a avut incasari de 7,6 milioane de dolari.

spot_imgspot_img