Transportatorii rutieri de marfuri vor opri luni activitatea, pe termen nedefinit.

Transportatorii rutieri de marfuri vor opri, luni, activitatea si declara ca “au epuizat toate caile diplomatice” in relatia cu autoritatile, care nu isi respecta angajamentele, si ca sunt loviti cresterea accizelor la carburanti.
“Satui sa tot astepte respectarea angajamentelor Ministerului Transporturilor in ceea ce priveste imbunatatirea contextului legislativ in care isi desfasoara activitatea, transportatorii din toata tara sunt decisi ca incepand din data de 9 decembrie sa inceteze activitatea specifica”, se arata intr-un comunicat al Confederatiei Nationale Rutiere.
Citeste si:?Ponta si Chitoiu se vor intalni cu reprezentantii companiilor petroliere
“Actualul ministru al Transporturilor nu a raspuns la niciuna din adresele transmise de patronatele din transporturi de la momentul preluarii mandatului, intelegand sa se intalneasca, dupa modelul fostului ministru Relu Fenechiu, doar cu “apropiati” ai ministerului cu care dealtfel, in ultimele saptamani, se “aranjeaza” pe sest legislatia”, se spune in comunicat.
Transportatorii rutieri de marfuri arata ca mai primesc inca o lovitura de la Guvern prin cresterea accizei si prin noua taxa de 7 eurocenti.
Citeste si:?FMI asteapta decizia Guvernului privind cresterea accizelor la carburanti
“Transportatorii autohtoni nu pot intelege si nici nu pot accepta explicatiile lipsite de logica prin care Guvernul incearca sa justifice abuzul comis. Astfel, “amortizarea” celor 7 centi pe fondul presupuselor predictii privind scaderea cotatiei internationale a barilului este o aberatie si un non sens, atat timp cat, intr-o asemenea situatie, in tarile europene pretul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *