Tranzactii bursiere de pe telefonul mobil

Tranzactii bursiere de pe telefonul mobil

Cosmote Romania si societatea de brokeraj Vanguard au incheiat un parteneriat prin care clientii celor doua companii pot efectua, direct de pe telefonul mobil, tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu.

Prin accesarea paginii Vanguard, cu serviciul de date i-mode, utilizatorii Cosmote vor avea acces la o platforma de tranzactionare la bursa.

Toti cei care au cont de investitii deschis la Vanguard pot urmari evolutia cotatiilor actiunilor listate la BVB, ale contractelor futures si optiunilor listate la BMFMS, si pot plasa ordine de cumparare si de vanzare.

De asemenea, prin intermediul telefonului mobil, clientii pot tine evidenta in timp real a portofoliului, a activitatii si a ordinelor de tranzactionare aferente propriului cont si pot participa la discutiile gazduite de forumul Vanguard.

Accesarea paginii dedicate Vanguard nu implica un abonament special pentru utilizatorii serviciului i-mode. Serviciul i-mode a fost lansat de Cosmote Romania in luna mai pe piata locala.

Cosmote Romania, parte a grupului elen de telecomunicatii mobile Cosmote, si-a relansat activitatea in decembrie 2005. Vanguard a fost infiintata in anul 1994 si este una dintre cele mai importante societati de brokeraj din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *