Tratamente naturiste. Lime – catalizator natural al grasimii. 9 beneficii ale consumului de lamai verzi

Lime, ruda de culoare verde a lamaii este mai bogata in antioxidanti decat aceasta, insa mai putin acida, avand o cantitate mai mica de vitamina C si poate fi folosita cu succes in diete sanatoase si pentru?tratamente naturiste. Originara din India, insa cultivata astazi in toate tarile unde clima o permite, lime are aroma puternica, dar foarte placuta care, gratie proprietatilor sale imbunatateste starea generala de sanatate si lupta cu succes impotriva multor afectiuni.
Desi sunt mai putin cunoscute la noi, proprietatile medicinale ale lamailor verzi (lime, lmette) le concureaza pe cele ale suratelor lor galbene. Studiile arata ca lamaia verde are o putere mult mai mare de a lupta impotriva radicalilor liberi, spre deosebire de ceaiul verde si ciocolata neagra.
Pe langa vitamina C (un sfert de cana de suc de lime contine peste 46% din doza zilnica recomandata de vitamina C) lime contine calciu, tiamina, vitamina A, fier, niacina, vitamina B, fosfor, riboflavonoina si proteine, elemente ce imbunatatesc respiratia si digestia, intaresc oasele si imunitatea, detoxifica si fortifica organismul, actionand astfel nu doar in tratarea, ci …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *