Tratamente naturiste. Vindeca PROSTATA cu ajutorul plantelor medicinale!

Multi barbati se plang, o data cu inaintarea in varsta, de probleme ale prostatei (care pot, netratate, sa duca chiar la aparitia cancerului). Adeseori, ?apelarea la?tratamente?naturiste,?? pentru prevenirea afectiunilor prostatei si tratarea simptomelor acesteia, reprezinta alternativa sanatoasa si lipsita de efecte secundare.
Afectiunile prostatei afecteaza aproape 40% dintre barbatii pana in 40 de ani care ajung in cabinetele de urologie. Aceste inflamatii numite prostatite, se refera la dureri genitale, nevoia imperioasa de a urina, mictiuni frecvente si disconfort in zona pelviana. Ingrijorator este ca boala este subdiagnosticata, iar barbatii se adreseaza medicului doar cand simptomele influenteaza activitatile zilnice normale. Netratate, formatiunile prostatei se transforma in tumori canceroase si pot cauza disfunctii sexuale, infectii ale vezicii urinare sau pot chiar afecta functia renala.

Tratamentul clasic, cu antiinflamatoare si antibiotice de sinteza, administrat chiar si pe o perioada scurta de timp are efecte negative asupra florei intestinale, distrugand bacteriile “bune” din tubul digestiv. De asemenea, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *