Trend Alert: Iarna aceasta se poarta paltoanele chic si jachetele a”faux-fur”

Noi modele de paltoane si jachete chic din blana ecologica create intr-o gama variata de nuante, de la Giorgal, sunt propuse de Noi9 pentru colectia de iarna. Incepand cu negru si crem, paltoanele trec printr-o paleta coloristica vasta, ajungand la gri deschis, gri antracit, degradeuri de negru si gri, maro camel, oranj si rosu aprins.
Croieli masculine cu materiale placute la atingere
Noua colectie de paltoane propusa de Giorgal si Noi9.ro este creata cu un design minimalist, usor masculin unde se adauga diverse accente chic precum taieturi inegale, pliuri care definesc talia si gulere supradimensionate. Aceste detalii pun amprenta feminitatii cu care ne-au obisnuit creatiile Giorgal.
Simplitatea a”complexa” si atentia la detalii nu lipsesc nici de aceasta data. Finisajele paltoanelor sunt lucrate cu o atentie desavarsita, iar compozitia acestora este una naturala, texturile fiind realizate din lana, casmir si vascoza. Prin echilibrul armonios dintre simplitate si rafinament, modelele paltoanelor Giorgal raman actuale iar, dupa cum afirma creatorii acestor modele,? nu isi pierd din frumusete si nu se perimeaza.
Jachetele din blana ecologica, denumite si a”faux-fur”
Tendintele acestei ierni se concentreaza asupra jachetelor din blana ecologica, supranumite si “faux-fur”. Acest …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *