Trupa byron concerteaza la Clubul Taranului pe 17 Decembrie

Trupa byron concerteaza la Clubul Taranului pe 17 Decembrie

Iarna e un anotimp plin de muzica. Iar printre florile dalbe si leru-i ler am zis sa strecuram si niste rock. Asa ca byron intampina iarna printr-un concert la Clubul Taranului din Bucuresti. Vineri, pe 17 decembrie, incepand cu ora 22, se vor putea auzi atat versiuni noi ale unor piese de pe primele albume, “Forbidden Drama” si “A Kind of Alchemy”, cat si piese noi, de pe materialele ce urmeaza sa fie lansate in curand.

Din byron fac parte Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, voce), Costin Oprea (chitara electrica), Dan Georgescu (bass) si Marcel Moldovan (tobe). Trupa a implinit recent 4 ani de activitate, timp in care au lansat trei materiale discografice: albumele de studio “Forbidden Drama” (2007) si “A Kind of Alchemy” (2009) si DVD-ul unplugged “Acoustic Drama” (2008). Pentru anul 2011 formatia pregateste doua materiale noi ? “Perfect”, un album cu adaptari si reorchestrari ale unor piese romanesti cunoscute, si “Live Underground”, inregistrarea HD a unui concert sustinut la Salina Turda ce va fi disponibila in format DVD si Blu-Ray.

Veniti vineri, pe 17 decembrie, la Clubul Taranului, sa va dregeti glasurile cu niste vin fiert si sa cantati alaturi de cei de la byron. Se incepe la ora 22, iar pretul unui bilet este de 20 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *