TSKA Moscova – Real Madrid 1-0 in Champions League. “Galacticii”, fara reactie in Rusia

TSKA MOSCOVA REAL MADRID LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. Ovidiu Hategan va arbitra meciul TSKA MOSCOVA – REAL MADRID, care se va disputa, marti, de la ora 22:00, in Grupa G din Champions League. Hategan va fi ajutat de Octavian Sovre si Sebastian Gheorghe. Asistenti suplimentari vor fi Radu Petrescu si Sebastian Coltescu, iar rezerva, Radu Ghinguleac. DIGISPORT si TELEKOMSPORT transmit, marti, de la ora 21:00, TSKA MOSCOVA REAL MADRID LIVE STREAM ONLINE VIDEO.
TSKA MOSCOVA – REAL MADRID 1-0! A marcat Vlasic in min. 2!
TSKA MOSCOVA REAL MADRID LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. TSKA MOSCOVA are doar o infrangere in toate competitiile. In prima etapa, rusii au jucat la Plzen si erau condusi cu 2-0 la pauza, dar au revenit spectaculos in partea secunda, pentru un 2-2 improbabil dupa primele 45 de minute. TSKA MOSCOVA REAL MADRID, meci contand pentru etapa a 2.a a Grupei G din CHAMPIONS LEAGUE, se joaca, marti, de la ora 22:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT.
TSKA MOSCOVA REAL MADRID LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT TELEKOMSPORT. REAL MADRID a trecut peste o saptamana dificila, in care a luat doar un punct din meciurile cu Sevilla si Atletico Madrid. Pentru acest meci, Julen Lopetegui nu se va putea baza pe Marcelo, Bale si Isco, accidentati, si pe Ramos, lasat acasa sa se odihneasca. O victorie la Moscova, i-ar asigura, practic, locul 1 in grupa Realului, care a terminat pe doi in ultimii doi ani ai acestei faze. TSKA MOSCOVA REAL MADRID, meci contand pentru etapa a 2.a a Grupei G din CHAMPIONS LEAGUE, se joaca, marti, de la ora 22:00, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *