Tudorel Toader ii raspunde lui Klaus Iohannis: Oarecum era in intentia mea sa avem un dialog

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a raspuns criticilor pe care i le-a adus presedintele Klaus Iohannis, spunand, miercuri seara, la Antena 3, ca intentiona “oarecum”, cel putin in faza initiala a modificarilor legilor justitiei, sa aiba un dialog cu seful statului, dar, “din senin”, a auzit o declaratie a presedintelui care spunea ca si-a pierdut increderea in el.?

Tudorel Toader a spus ca, intr-adevar, nu l-a cautat niciodata pe Klaus Iohannis, dar nu inseamna ca l-a evitat, el sustinand ca i se pare normal sa ramana in banca sa si de acum incolo, in limitele competentelor sale.
“Oarecum era in intentia mea, cel putin in faza initiala a elaborarii acestor modificari, dar din senin am auzit o declaratie ca si-a pierdut increderea in ministrul Justitiei. Am luat partea buna, ca a avut incredere (…) Nu l-am cautat niciodata, dar nu inseamna ca l-am evitat, si ca am exprimat pana la uma competentele pe care le am, iar in competentele mele intra si elaborarea modificarilor la cele trei legi ale justitiei”, a declarat ministrul Justitiei, potrivit News.ro.
El a spus ca are convingerea ca este normal sa ramana in banca lui, in limitele competentelor sale legale si constitutionale.
“Cel cu rang mai mic nu-i propune ceva celui cu rang mai mare. Daca domnia sa ar fi considerat util sa avem o intrevedere, sigur, putea sa-mi spuna si dadeam curs. (…) Eu imi voi vedea mai departe de limitele mele de competenta”, a mai afirmat ministrul Justitiei.
El …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *