TURUL FRANTEI 2017. Final dramatic de etapa, Cavendish a cazut pe linia de sprint, Sagan a fost exclus din Tur VIDEO

UPDATE ora 20.30 Verdictul este mult mai dur decat cel vehiculat initial, pe surse. Peter Sagan a fost exclus din Turul Frantei, pentru comportament nesportiv. In etapa a 4-a, cu 200 m inainte de finis, o cazatura a fost provocata de campionul mondial Peter Sagan care, impingandu-l pe britanicul Mark Cavendish, a pus la pamant trei rutieri. Cel mai grav accidentat a fost Cavendish, care a avut nevoie de interventia medicilor. Comisarii i-au reprosat lui Sagan comportamentul periculos. Cavendish a suferit o accidentare la umarul drept, cu risc de fractura de clavicula, in urma cazaturii.
UPDATE ora 19.25. In urma incidentului care a provocat caderea lui Mark Cavendish, Peter Sagan a fost declasat si penalizat cu 30 de secunde.
STIREA INITIALĂ. TURUL FRANTEI 2017. Pentru Arnaud Demare, acesta este primul succes de etapa in Turul Frantei. Pe locul doi s-a clasat Peter Sagan (Bora-Hansgrohe), iar pozitia a treia a fost ocupata de Alexander Kristoff (Katusha).?Britanicul Geraint Thomas (Sky) este in continuare lider in clasamentul general.
Citeste si TURUL FRANTEI 2017. Etapa disputata prin trei tari, Peter Sagan a castigat in catarare
In sprintul final au survenit doua cazaturi. In prima, cu 1.400 m inainte de finis, a fost prins si Thomas, insa el a urcat din nou pe bicicleta si a reusit sa treaca linistit linia de sosire impreuna cu un coechipier. A doua cazatura, cu 200 m inainte de finis, a fost cauzata de campionul mondial Peter Sagan care, impingandu-l pe britanicul Mark Cavendish, a pus la pamant trei rutieri. Cel mai grav accidentat a fost Cavendish, care a avut nevoie de interventia medicilor.Demare (25 ani) a obtinut primul sau succes in Turul Frantei, la a treia sa participare, si a 9-a victorie din acest sezon.””Este extraordinar!, a exclamat francezul, noul tricou verde. Visez la asta de cand am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *