TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA 0-0 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO. A inceput meciul de la St. Petersburg

TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO. SUEDIA – ELVETIA, meci din optimile de finala de la CM 2018, va fi arbitrat de Damir Skomina (Slovenia).?TVR 1 si TVR HD transmit, marti, de la ora 17:00, SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO.
SUEDIA – ELVETIA este LIVE STREAMING ONLINE VIDEO AICI, AICI si AICI.
Cele mai importante faze ale meciului:
Min. 46 A inceput repriza a doua.
Min. 45 Pauza la St. Petersburg, este 0-0.
Min. 38 Actiune frumoasa a Elvetiei in careul suedez, incheiata cu un sut din prima al lui Blerim Dzemaili, din 14 metri, insa ghiuleaua sa trece peste poarta lui Olsen.
Min. 30 Meciul este deocamdata destul de linistit, pe alocuri chiar plictisitor. Doar doua ocazii au fost consemnate pana acum, ambele in dreptul Suediei, irosite de Marcus Berg. Ultima, in minutul 28, cand sutul sau a fost aparat excelent de Sommer.
Min. 9 Ocazie uriasa pentru Suedia. Marcus Berg profita de o degajare gresita a lui Sommer si ajunge singur cu acesta in 16 metri de unde suteaza puternic, dar aproape de nicaieri apare piciorul unui fundas, care blocheaza balonul.
Acesta este meciul cu numarul 50 pe care Suedia il joaca la un turneu final al Campionatului Mondial de Fotbal. Dintre nationalele care nu au castigat niciodata competitia, doar Mexicul are mai multe partide jucate la CM, 57.
Min. 1 A inceput meciul Suedia-Elvetia.
TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO.Echipele de start in meciul SUEDIA – ELVETIA
SUEDIA: Olsen – Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Svensson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen. Selectioner: Janne Andersson.
ELVETIA: Sommer – Lang, Djourou, Akanji, Rodriguez – Behrami, Xhaka – Shaqiri, Dzemaili, Zuber – Drmic. Selectioner: Vladimir Petrovic.
TVR LIVE VIDEO SUEDIA ELVETIA LIVE STREAMING ONLINE VIDEO. SUEDIA si ELVETIA au o istorie destul de bogata a confruntarilor directe. Din 1924 pana in 2002 au fost 12 meciuri amicale si oficiale intre ele. Suedia are 5 victorii, 3 meciuri s-au incheiat nedecis, iar Elvetia a castigat 4 meciuri. SUEDIA ELVETIA, meci din optimile de finala de la CM 2018 se joaca, marti, la Sankt Petersburg, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *