Twente-FC Vaslui 2-0 in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

0
Twente-FC Vaslui 2-0 in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Moldovenii au pierdut cu 2-0 meciul din deplasare cu Twente, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. “Plaiesii” lui Hizo mai au doar sanse mici de calificare

La Arnhem, Twente si Vaslui au dat prima batalie din lupta pentru stelele Ligii Campionilor. Pe cele doua banci, Co Adriaanse si Viorel Hizo, antrenori “toba” de fotbal si cu aceeasi varsta, 64 de ani. Parca timpul a trecut mai usor peste fata olandezului, iar Adailton, omul care trebuia sa-i descreteasca fruntea antrenorului nostru, nu a facut decat sa adanceasca ridurile lui Hizo. Mai intai, a dat in bara o lovitura libera, in minutul 16, dupa care a provocat un penalty, la o interventie imprudenta asupra lui Leugers. Arbitrul croat a fluierat 11 metri, cam usor. Daca eram in Liga 1, probabil ca Porumboiu i-ar fi strigat “centralului” “Arunca-ti ba, ecusonul!”, asa cum a facut-o in Regie, la meciul dintre Rapid si Vaslui. Janko l-a pacalit pe Cerniauskas: 1-0 pentru Twente.
In partea a doua, Wesley si Sinmartean au incercat sa preia ritmul jocului, insa eficienta a fost “zero”. Mai mult, Janko a marcat din nou, cu capul, din apropierea portii (minutul 57), iar “Dulaul” s-a infuriat, inlocuindu-l imediat pe Canu, vinovat la golul lui Twente. Adailton a preluat banderola de la fundas, insa nici din postura de capitan nu s-a descurcat mai bine, si el si Temwanjera ratand sansa unui gol ce ar fi oferit mai multe sperante pentru retur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *