Udrea: Eu am tras de Mazare sa faca pasarela de la Mamaia.

Sefa organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, scrie pe blogul sau ca ea a fost cea care i-a dat bani, ca ministru, primarului Constantei, Radu Mazare, pentru pasarela din statiunea turistica Mamaia si tot ea a “tras” de acesta sa o realizeze, potrivit Realitatea.net.
“Astazi a avut loc inaugurarea uneia dintre numeroasele investitii in infrastructura turistica pe care le-am initiat in timpul mandatului meu de ministru. De aceasta data este vorba de pasarela din statiunea Mamaia, din fata Hotelului Victoria, care permite accesul turistilor la un debarcader pentru ambarcatiuni de agrement. Este o investitie cu atat mai importanta pentru mine cu cat banii, 4 milioane de lei, i-am dat lui Mazare, cel care tipa permanent impotriva mea!”, scrie Udrea pe blogul sau.
Pedelista mai spune ca “a vazut stiri cu Radu Mazare care a descalecat dintr-o salupa si s-a laudat cu finalizarea proiectului sau” insa nu spune ca a durat doi ani pana s-a hotarat sa-l inceapa, mai mult, nici actualului ministru, Eduard Hellvig nu i-a multumit pentru sprijinul acordat de MDRT. “Ca Mazare nu m-a invitat la inaugurare este de inteles pentru oricine. Dar nici macar nu a amintit de rolul esential al ministerului, in contextul in care am tras de el doi ani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *