Udrea: Ma asteptam ca in echipa lui Blaga sa vina castigatorii, nu cei care au pierdut …

Elena Udrea s-a declarat surprinsa, sambata, in pauza destinata votului la Conventia Extraordinara a PDL, ca in echipa lui Vasile Blaga sunt si candidati care au fost perdanti in alegerile locale.
“Eu ma asteptam ca in echipa lui Vasile Blaga sa vina castigatorii, sa vina cei care au obtinut voturi in alegerile locale, cei care pot aduce voturi si pentru la toamna”, a sustinut ea.
Udrea a aratat ca este important pentru credibilitatea acestei echipe sa fie formata din oameni care au demonstrat ca sunt sustinuti de electorat.
“Cand tu pierzi lamentabil cu 8 la suta si te gandesti ca poti sa fii in conducerea PDL, eu ma intreb cum va fi privita aceasta conducere din exteriorul partidului”, a afirmat ea.
“M-am bucurat ca sunt foarte multi, pentru ca aceasta inseamna ca foarte multi membri de partid vor sa se implice si sa conduca partidul, dar am fost surprinsa de faptul ca unii dintre cei care au pierdut alegerile, si le-au pierdut personal, direct si cu scoruri mici, cred ca pot reprezenta partidul si pot sa conduca”, a adaugat Elena Udrea.
El a mentionat ca si-ar dori ca din echipa lui Vasile Blaga sa faca parte mai multi castigatori.
“Cred ca si Vasile Blaga are nevoie ca in jurul lui sa fie oameni care s-au validat in aceste alegeri, oameni care au castigat cu scoruri importante, pentru ca sunt organizatii care au pierdut cu 38 la suta, dar aceasta inseamna ca au, totusi, sustinerea populatiei, deci sa aduca langa el castigatori, pentru ca avem nevoie de o echipa cu care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *