Udrea: Opozitia alege sa plece din Parlament cand de fapt este nevoie de atata responsabilitate

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

sursa foto Mediafax/Razvan Chirita
Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, marti, ca parlamentarii PDL au discutat despre nevoia sustinerii in continuare a Guvernului in Parlament si a criticat opozitia pentru faptul ca a luat decizia de a intra in greva parlamentara.
Udrea a afirmat ca pana acum reprezentantii opozitiei au parasit sala de sedinte a Parlamentului ori de cate ori era ceva important de votat si ca din nou aleg sa plece din Parlament.
„Acum iarasi aleg (cei de la opozitie – n.r.) sa plece din Parlament cand de fapt este nevoie de atata responsabilitate si de prezenta tutuor celor pe care romanii i-au trimis in Parlament”, a spus Udrea.
Ea a adaugat ca PDL va incerca sa asigura buna functionare a Legislativului si sustinerea Guvernului cu parlamentarii pe care ii are si ca are speranta ca, totusi, cei din opozitie vor reveni in Parlament.
„Suntem deschisi oricaror discutii”, a mai spus Udrea.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, luni, ca USL va intra in greva parlamentara pana la alegeri, aratand ca opozitia a ajuns la un acord in ceea ce priveste retragerea parlamentarilor PSD, PNL si PC din activitatile uzuale ale Legislativului, ca masura de protest la adresa puterii.
Antonescu a spus ca toti parlamentarii celor trei partide din opozitie, fara exceptie, se vor retrage din „activitatea uzuala” a Parlamentului in toate formele.
El a precizat ca senatorii si deputatii PSD, …

spot_imgspot_img