Udrea: Presedintele este singurul actor politic credibil, ar putea repara raul facut Romaniei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Postat la: 27.08.2012 19:13 Ultima actualizare: 27.08.2012 19:14

OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO
Deputatul PDL Elena Udrea sustine ca presedintele Traian Basescu este, „in mod evident”, singurul actor politic credibil pentru partenerii europeni si americani si ar putea repara raul facut Romaniei de „actiunile abuzive ale USL impotriva democratiei si a statului de drept”.
„Sedinta de astazi a Parlamentului in care s-a luat act de decizia CC de invalidare a referendumului reprezinta un prim pas spre reintrarea in normalitate a vietii politice in Romania. Cele doua luni de criza politica au facut foarte mult rau tarii. Leul s-a devalorizat, investitorii au anuntat fie ca nu mai vin, fie ca se retrag, se arata scumpiri de preturi (de la alimente, la gaze), prognoza de crestere economica a fost aproape injumatatita, iar efectele secetei nu au fost combatute de Guvern, care s-a ocupat doar de demiterea presedintelui”, sustine Udrea, intr-o declaratie pentru MEDIAFAX.
Conform liderului PDL, este de datoria oamenilor politici responsabili, „atati cat exista ei in toate partidele, sa actioneze pentru a evita eventualele derapaje suplimentare”.
„E un moment dificil pentru tara noastra, care trebuie gestionat cu grija. Dupa doua luni de criza politica generata, alimentata si prelungita de iresponsabilitatea USL, mai exista astazi sanse …

spot_imgspot_img