UEFA sanctioneaza dur Romania, dupa incidentele de la partidele cu Ungaria si Grecia

de Leila Bolat Publicat la: 17.09.2015 14:46 Ultima actualizare: 17.09.2015 16:56

Corpul de Control, Etica si Disciplina al UEFA a anuntat, joi, ca nationala Romaniei va disputa cu portile inschise meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro-2016, si ca federatia romana va trebui sa achite 110.000 de euro ca urmare a incidentelor de la partidele cu Ungaria si cu Grecia.

Potrivit frf.ro, in ceea ce priveste meciul cu Ungaria, Federatia Romana de Fotbal a fost sanctionata cu o amenda de 50.000 de euro ca urmare a incalcarii prevederilor articolului 16 (2), literele c (pirotehnie), e (banner ilegal), respectiv g si h (tulburari provocate de spectatori – lipsa de respect fata de imnul national si lupte intre suporteri) din Regulamentul Disciplinar.
“Meciul cu Grecia a insemnat sanctionarea Federatiei Romane de Fotbal cu obligativitatea de a disputa cu portile inchise urmatorul meci de pe teren propriu din cadrul preliminariilor EURO 2016. In cazul de fata, este vorba de partida cu Finlanda, programata pe data de 8 octombrie 2015, la Bucuresti, pe Arena Nationala”, se arata pe site-ul Federatiei Romane …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *