Ultimele repetitii inainte de Symphoenix

Ultimele repetitii inainte de Symphoenix

Au mai ramas doar cateva zile pana cand Sala Palatului va deveni gazda unei adevarate revolutii a rock-ului simfonic. “Symphoenix” se va constitui intr-un eveniment unic, care va demonstra intr-adevar ce inseamna experienta unei jumatati de secol de muzica construita cu pasiune si profesionalism.
Formatia Phoenix doreste sa ofere fanilor adevarati un spectacol absolut inedit, astfel ca, alaturi de Nicu Covaci, Ovidiu Lipan Tandarica, Cristi Gram, Bogdan Bradu, Ionut Contras, Volker Vaessen, Dzidek Marcinkiewicz vom putea admira pe scena grandoarea unei orchestre simfonice de peste 100 de muzicieni de inalt nivel profesional, aflate sub bagheta dirijorului Daniel Jinga. Moni Bordeianu, tenorul Vlad Mirita, prim-solista Operei romane, Tina Munteanu si Adrian Petrescu, prim oboist al Filarmonicii George Enescu vor oferi savoare si unicitate show-ului.
Sincronizarea intr-o armonie ideala a orchestrei, corului si membrilor trupei, precum si cmplexitatea orchestratiilor si de altfel a intregului eveniment necesita repetitii asidue, desfasurate din zori si pana in noapte. Perfectionisti, asa cum ii cunoastem, membrii Phoenix isi aloca tot timpul celor mai mici detalii pentru a crea un spectacol sublim.
Admiratorii trupei sunt absolut incantati si asteapta cu nerabdare ziua de miercuri, 28 aprilie, cand se vor putea intalni cu cei ce i-au calauzit prin anii tineretii, alaturi de care au plans la cele mai importante evenimente ale Romaniei si alaturi de care au cantat frumusetea vietii. Incepand din anul 1962, de la muzica beat, hard-rock si pana la etno-rock, subgenuri pe care componentii trupei le-au abordat ? toate au fost primite cu entuziasm si apreciate in aceeasi masura de catre romani, care oricand ar spune DA unei revederi atat de apropiate cu idolii lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *