Ultrasunetele ajuta si la remodelarea corpului

0
1
Ultrasunetele ajuta si la remodelarea corpului

Ultrasunetele sunt, de regula, acele vibratii mecanice pendulare ce detin o frecventa intre? 500 KHz- 3000 KHz. In scop medicinal, aparatele feolosite in cazul fizioterapiei transmit ultrasunete cu o frecventa? de 800 KHz si maxim 1000 KHz. Astfel, aplicarea ultrasunetului pe corpul panientilor, produce un transfer de energie, prin intermediul alternarii starilor de presiune care se realizeaza.

Modul in care functioneaza ultrasunetele
Ultrasunetele sunt generate datorita efectului piezoelectric ce se transmite prin intermediul vibratiei cristatelor din interiorul capului unei probe ultrasonice.

Astfel, undele ultrasunetelor patrund prin piele pana la nivelul tesuturilor, provoacand mici vibratii locale mai ales in tesuturile care contin colagen.

Vibratiile respective, administrate in mod continuu vor provoca un efect termic intens, fara ca pacientul sa poata resimti in vreun fel caldura,iar efectele termice pot determina, deci, indepartarea grasimii localizate, obtinand, astfel, aspectul unui corp de invidiat fara a mai recurge la deverse mijloace chirurgicala costisitoare si chinuitoare.

Odata ce stratul adipos a fost redus, ultrasunetele au rolul acum de a netezi pielea si de a reduce aparitia celulitei in zonele care au fost tratate.

Care sunt efectele ultrasunetelor?

Reduce stratul adipos care este in exces
Reduce celulita, atacand grasimile localizate ce nu dispar prin clasicele tratamente locale
Intinde si creste fermitatea pielii, avand afecte remodelatoare
Nu necesita o perioada post-operatorie, intrucat este o procedura non-invaziva.

Care este doza recomandata de ultrasunete ce trebuie administrata pacientilor?
In mod normal, un tratament obisnuit cu ultrasunete va dura nu mai mult de 3 sau 5 minute, in functie de diagnostic si de prescriptie, insa in cazul vindecarii cicatricilor tisulare, tratamentul poate varia. Datorita faptului ca pe tot parcursul sedintei, procedurile cu ultrasunete se vor desfasura in mod continuu, pacientul nu va resimti niciun fel de discomfort.

De altfel, numarul de sedinte de tratament variaza de la pacient la pacient, in functie de zonele afectate si de rezultatele obtinute. Pentru acest lucru, Fysiogand va pune la dispozitie o prima consultatie gratuita pentru a se putea stabili de la bun inceput schema de tratament care se potriveste cel mai bine posibilitatilor si nevoilor dumneavoastra. In medie, rezultatele pot fi observate dupa 6-8 sedinte, cate una e saptamana, insa pentru rezultate optime se recomanda intre 8 si 12 sesiuni de tratament, intr-un timp care variaza intre 30 si 90 de minute, in functie de numarul de zone pe care doriti sa il tratati.

In alta ordine de idei, cele mai frecvente zone in care sunt administrate ultrasunete variaza de la coapse, spate, fese sa abdomen, pana la genunchi sau maini.
PRETURI:
Ultrasunete faciale – 15 minute – 25 lei

Ultrasunete corporale – 30 minute – 35 lei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here