Un actor CELEBRU divorteaza amiabil. Sotia obtine sapte milioane de dolari

Johnny Depp si Amber Heard au ajuns la un acord amiabil pentru finalizarea unuia dintre cele mai ostile divorturi vazute vreodata la Hollywood, informeaza AFP citata de Agerpres.
Tribunalul superior din Los Angeles a informat ca audierea prevazuta miercuri in legatura cu o plangere pentru violente conjugale, depusa in luna mai de actrita, a fost “anulata” dupa ce reclamanta a solicitat retragerea ei.
Cei doi actori au difuzat de altfel un comunicat in care afirma ca relatia lor a fost “foarte pasionala si uneori exploziva, dar intotdeauna plina de dragoste”. “Niciuna dintre cele doua parti nu a dat declaratii false in scop pecuniar”, iar cele doua vedete nu au “intentionat niciodata sa se raneasca fizic sau emotional”, se mai spune in comunicat.
“Amber ii doreste lui Johnny tot ce este mai bun in viitor” si va dona toti banii obtinuti din divort unei organizatii caritabile”, incheie comunicatul, fara sa precizeze in ce consta acordul financiar si organizatia despre care este vorba.
Potrivit?site-ului TMZ, acordul amiabil cuprinde primirea de catre actrita a 7 milioane de dolari in schimbul retragerii plangerii sale pentru violente conjugale. Un purtator de cuvant al lui Amber Heard a negat suma, fara sa dea alte detalii.
Actrita a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *