Un american isi vrea rinichiul inapoi, dupa ce a aflat ca sotia il insala

Un american isi vrea rinichiul inapoi, dupa ce a aflat ca sotia il insala

Un chirurg american implicat intr-un proces de divort de aproape patru ani vrea ca sotia sa sa-i returneze rinichiul pe care barbatul i l-a donat sau compensatii de 1,5 milioane de dolari, informeaza WABC.

Richard Batista, chirurg la Centrul Medical Universitar Nassau, le-a spus reporterilor ca a decis sa faca publica cererea sa de despagubire dupa ce negocierile cu sotia sa au esuat.

Batista s-a casatorit cu sotia sa, Dawnell, in 1990. Cei doi au avut trei copii, iar in 2001 chirurgul i-a salvat femeii viata, donandu-i un rinichi.

Dawnell a inaintat divort in iulie 2005, dar sotul ei sustine ca femeia avea o aventura extraconjugala inca din 2002 sau 2003.

“M-am simtit umilit, tradat ca persoana, ca barbat, ca sot si ca tata”, a spus Batista.

Chirurgul a aratat ca, din moment ce nu are pretentii asupra locuintei familiei de un milion de dolari, are dreptul sa-si ceara rinichiul inapoi sau sa primeasca bani pentru el.

Americanul a spus, totusi, ca nu regreta donarea rinichiului, ci casnicia esuata. El sustine ca inca isi aminteste ziua operatiei.

“Nu exista un sentiment mai inaltator pe planeta. Dumnezeu mi-e martor, am simtit ca l-as fi imbratisat pe Iisus Christos. A fost incredibil, parca pluteam pe un nor. Chiar si astazi as face-o din nou”, a povestit medicul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *