Un angajat al SRI a murit intr-un grav accident de circulatie

Un angajat al SRI a murit intr-un grav accident de circulatie

Inca un accident grav s-a produs din cauza inconstientei unui sofer. Un angajat al Serviciului Roman de Informatii, in varsta de 42 de ani, a murit sambata noapte in judetul Mehedinti dupa ce masina in care se afla a fost lovita frontal de un autoturism care a intrat pe contrasens.

Soferul vinovat care se afla sub influenta bauturilor alcoolice a murit si el. Accidentul s-a produs in comuna Simian iar cel care a provocat tragedia se intorcea de la o petrecere.

Martorii spun ca in masina erau patru persoane in stare de ebrietate, printre care si un minor de 14 ani. Soferul baut avea viteza iar la un moment dat a pierdut controlul volanului si a intrat in plin in masina angajatului de la SRI.

La fata locului au venit echipe de la descarcerare si ambulanta pentru a da primul ajutor celor care mai erau in viata. Patru dintre raniti au fost dusi in stare grava la spitalul din Severin.

Si Drumul National 1 a fost blocat total o ora in aceasta dimineata intre Sinaia si Comarnic din cauza unui grav accident de circulatie.

In coliziune a fost implicat un autocar plin cu pasageri si un autoturism de teren. Trei oameni au murit iar o alta persoana a fost ranita si se afla la spitalul din Sinaia. Starea sa de sanatate este stabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *