Un avion al companiei Egyptair, deturnat de un pasager inarmat. Patru pasageri straini si membrii echipajului, in continuare la bord

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE 11.02:?Barbatul care a deturnat avionul a fost identificat. Este vorba de un cetatean egiptean, Ibrahm Samaha, informeaza surse locale, citate de Reuters.
Barbatul este profesor de medicina veterinara la Universitatea din Alexandria. Agentia egipteana a mai relatat ca barbatul ocupa locul K38, fara a oferi alte detalii, mentioneaza Reuters, citat de Agerpres.?
Si televiziunea de stat din Egipt, citata de publicatia britanica The Telegraph, l-a identificat pe individ drept Ibrahim Samaha. Sursa citata a transmis ca individul ar fi cerut azil politic in Cipru si un translator, in caz contrar amenintand ca isi va detona centura cu explozibili pe care o are asupra sa.?Postul cipriot de radio (CYBC) a transmis ca motivele deturnarii au fost de ordin personal, fosta sotie a individului fiind o cipriota care locuieste in Larnaca. Potrivit Reuters, martorii l-au vazut pe individ aruncand o scrisoare pe pista aeroportului din Larnaca. Barbatul a cerut ca scrisoarea, scrisa in limba araba, sa-i fie inmanata fostei sale sotii. Politia verifica identitatea femeii, al carui nume le-a fost pus la dispozitie de individ.?
Printre pasageri au fost si opt cetateni britanici si 10 amerricani, au declarat trei forte de securitate de pe aleroportul din Alexandria.
UPDATE 10.33:?Reprezentantii companiei aeriene Egyptair a transmis, pe Twitter, ca in urma negocierilor, aproape toti pasagerii au fost eliberati, cu exceptia membrilor echipajului si patru straini.

?
UPDATE 10.31: Barbatul inarmat?de la bordul avionului care apartine companiei egiptene EgyptAir nu a formulat inca nicio solicitare, informeaza Reuters.?
UPDATE 10.28:?Un numar de aproximativ 30 – 40 de pasageri au fost eliberati din avion, potrivit presei locale, citate de BBC.
UPDATE 10.08:?Pasageri egipteni aflati la bordul avionului companiei Egypt Air au fost eliberati la Larnaca, potrivit postului public de televiziune cipriot, citat de?France Presse, informeaza Agerpres.
Surse cipriote au declarat pentru cotidianul israelian Haaretz ca ar fi fost eliberati circa 18 pasageri.?
Potrivit publicatiei Mirror, care citeaza surse …

spot_imgspot_img