Un barbat care a injunghiat mortal o vanzatoare din Constanta a fost condamnat definitiv la 26 ani de inchisoare

Un barbat care a ucis o vanzatoare de la un chiosc din Constanta cu mai multe lovituri de cutit, in luna mai a anului trecut, a fost condamnat definitiv la 26 de ani de inchisoare.
Sentinta a fost pronuntata vineri de Curtea de Apel Constanta.
Dupa comiterea crimei, Nicolae Filimon a plecat la Sibiu, cu intentia de a parasi Romania, dar a fost gasit de politisti.
Instanta a dispus condamnarea lui Nicolae Filimon la trei ani de inchisoare pentru tentativa la talharie calificata, apoi a aplicat pedeapsa cea mai grea, de 25 de ani de inchisoare pentru omor calificat, la care se adauga un spor de un an de inchisoare, reprezentand o treime din cealalta pedeapsa, in final barbatul urmand sa execute 26 de ani de inchisoare.?Din pedeapsa urmeaza sa fie scazuta perioada retinerii si arestarii preventive a acestuia, din 29 mai 2016 si pana in prezent.
Decizia Curtii de Apel Constanta este definitiva.
In 5 ianuarie 2017, Tribunalul Constanta l-a condamnat pe Nicolae Filimon la 25 de ani pentru omor calificat si 10 ani pentru talharie calificata, iar in urma contopirii pedepselor a rezultat ca barbatul trebuie sa stea dupa gratii 28 de ani si patru luni.?
Fapta pentru care a fost condamnat Nicolae Filimon a avut loc pe 27 mai in zona Delfinariul din Constanta. In acea seara, barbatul a luat un cutit din casa si a plecat spre locuinta surorii fostei sale prietene pentru a o speria pe aceasta, banuind ca femeia respectiva a intervenit in relatia lor si astfel s-au despartit. El a declarat anchetatorilor ca bause un litru de tuica inainte de a pleca de acasa.
Pe drum catre sora fostei sale prietene barbatul a spus ca a simtit nevoia sa fumeze. Pentru ca nu avea bani la el, a intrat in primul chiosc care i-a iesit in cale si a amenintat-o pe vanzatoare cu cutitul, spunandu-i sa-i dea un pachet de tigari si o va lasa in pace.
Vanzatoarea a inceput sa tipe, barbatul s-a enervat si a atacat-o cu cutitul, apoi a fugit fara a lua ceva din magazin. El a luat-o la fuga si a aruncat cutitul la un moment dat, dar a spus ca nu-si mai aminteste cu exactitate unde s-a intamplat acest lucru. El a mai povestit ca a mers acasa, s-a culcat, iar a doua zi si-a facut bagajul si a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *