Un consilier judetean PDL, la spital dupa ce a fost lovit cu pumnul in timp ce facea campanie

de Departamentul Corespondenti Publicat la: 08.11.2014 21:30 Ultima actualizare: 08.11.2014 21:35

Consilierul judetean PDL Monica Sasarman din Bistrita-Nasaud a ajuns la spital, sambata dupa-amiaza, dupa ce a fost lovita cu pumnul in cap de un barbat in timp ce facea campanie electorala in comuna Prundu Bargaului, agresorul fiind indentificat ulterior si dus la Politie, pentru audieri.

Monica Sasarman a mers, sambata, in comuna Prundu Bargaului din judetul Bistrita-Nasaud, pentru a imparti materiale de campanie cu Klaus Iohannis, iar la un moment dat a fost lovita cu pumnul in cap de un barbat care a coborat dintr-o masina, un coleg liberal care o insotea sunand la 112 si solicitand interventia unei ambulante, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit lui Daniel Neag, liberalul care o insotea pe Monica Sasarman, incidentul s-a petrecut in jurul orei 16.30, pe o strada din comuna unde cei doi, imbracati cu veste albastre pe care scria numele lui Klaus Iohannis, imparteau materiale de campanie.

a”Am observat ca era o masina Volkswagen care ne urmarea. Am tot vazut acea masina care se tot invartea pe langa noi. Nu am fost atent cine era in ea. Cand s-a petrecut totul, eu eram la o distanta de aproximativ 50 de metri de doamna consilier Monica Sasarman. A oprit masina aceea, a coborat un tip de circa 30 de ani si a lovit-o cu pumnul sau cu palma, nu am vazut exact. Cand m-am indreptat spre ei, dupa ce am auzit tipete, acel individ a urcat in masina si a plecat. Doamna a cazut jos, plangea, era in stare de soc. Am sunat la 112, a venit Politia, salvarea. Am dat declaratii la Politie”, a spus Neag jurnalistilor veniti la Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean Bistrita, unde a fost transportata Monica Sasarman.
Copresedintele ACL Bistrita-Nasaud, deputatul Stelian Dolha, aflat si el la Prundu Bargaului, a spus ca a fost sunat de Daniel Neag, care i-a povestit incidentul si l-a chemat la fata locului.
a”Colegul meu Daniel mi-a spus sa ajung de urgenta, eram pe alta strada, undeva in centrul comunei, fiindca Monica e in stare de soc. Cand am ajuns eu acolo, Monica era in masina SMURD, am incercat sa vorbesc cu ea, nu am reusit pentru ca plangea intruna. Avea semne vizibile de agresiune. Stim ca sunt doi competitori in aceasta cursa: Klaus Iohannis si domnul Ponta si oarecum vin de undeva mesajele respective. E trist ca s-a ajuns aici. Eu credeam ca acestea sunt manifestari pentru lumea a treia. Totusi suntem in Romania anului 2014, intr-un judet civilizat, unde oamenii sunt destoinici”, a spus Dolha.
El a mai afirmat ca incidentul poate fi pus pe seama faptului ca in primul tur al alegerilor prezidentiale consilierul judetean Monica Sasarman a supravegheat corectitudinea alegerilor in comuna Prundu Bargaului si l-a reclamat la BEJ pe primarul Doru Crisan (PSD), pentru ca ar fi continuat campania si in ziua votului, incercand sa convinga oamenii sa voteze cu Victor Ponta.
a”I-a incurcat pe unii pentru ca nu i-a lasat sa faca nereguli pe acolo si asta i-a iritat pe acesti domni care acum s-au razbunat. Ce s-a intamplat astazi a fost un act de razbunare”, a declarat Stelian Dolha, aflat de asemenea la UPU Bistrita.
La spital au mai venit copresedintele ACL Ioan Oltean, mai multi consilieri judeteni si parlamentari, ei declarand ca Monica Sasarman ramane in spital pentru investigatii.
Ulterior, la sediul ACL a fost organizata o conferinta de presa, deputatul PDL Ioan Oltean declarand ca “s-au produs evenimente grave in a doua zi de campanie electorala, care scot in evidenta comportamentul huliganic al reprezentantilor PSD”.
“La Prundu Bargaului, colega noastra Monica Sasarman a fost batuta in timp ce facea campanie in mod corect, multumindu-le oamenilor pentru votul dat in 2 noiembrie si cerandu-le sa vina la vot si sa voteze din nou cu Iohannis in 16 noiembrie. O masina cu numar de leasing s-a oprit, un individ musculos, din astia odihniti care traiesc bine din ceea ce puterea ofera, a coborat, a palmuit-o, adresandu-i cuvinte dintre cele mai putin placute, a urcat in masina si a plecat. In masina se mai aflau trei-patru indivizi. A fost deja identificat personajul respectiv si dus la Politie pentru a-si justifica fapta. Nu conteaza cati pumni i-a dat Monicai Sasarman, gestul in sine e condamnabil. Sunt convins ca cel care a lovit-o este ciracul ciocoiului de la Prundul Bargaului. Nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *